Misschien moet u binnenkort een naam bedenken en wilt u er zeker van zijn dat u de voor u 'beste' beslissing zult nemen.
Met behulp van het boek  'De Kracht in je naam'  kunt u deze beslissing makkelijker maken door de uitleg in het boek over de krachten die in alle namen zitten en wat ze betekenen.
U leert het ontleden van namen waardoor u bewuster een goede naamkeuze kunt maken.
De naamkrachtkunde heeft ons deze nieuwe kennis over namen gegeven, daar kunnen we beter goed gebruik van maken.
Doch, kennis roept ook vragen op.
Misschien wilt u liever gewoon ondersteuning bij het beslissen over een naam, een professioneel advies.
Dit doe ik graag voor u.

Met het definitief beslissen over een naam, voor welk doel dan ook, is het jammer als u later tot de conclusie komt dat u toch met het geven van een naam beter had moeten opletten.
Een eenmaal gekozen naam kunt u niet meer veranderen!
U wilt toch immers bewust de allerbeste keuze maken met betrekking tot het doel waarvoor de naam dient?
Ik wil u hier graag bij helpen, tegen een laag introductietarief van slechts € 15.- per naam.

Is er is misschien bij u een baby op komst?
Bent u zich er van bewust dat u door het geven van een naam ,daarbij ook mede verantwoordelijk bent voor bepaalde invloeden in zijn of haar leven zowel in positieve als in negatieve zin?

U wilt natuurlijk het beste voor uw kindje.
U wilt er zeker van zijn dat de door u eenmaal gekozen naam goed past bij de voorbestemde achternaam en geen negatieve krachten bevat die uw kind later in omstandigheden kan brengen die u zelf echt niet gewild heeft.
U kunt niet verantwoordelijk zijn voor het complete leven van uw kind, u kunt wel vooraf uw uiterste best doen een zo goed mogelijke naam, dus een zo goed mogelijk levensprogramma aan uw kind te geven.

Misschien heeft U de voornamen en roepnaam al uitgekozen.
Deze namen moeten goed passen bij de achternaam die het kindje krijgt.
De achternaam is al een bestaand feit doordat deze vooraf vast staat en heeft daardoor een zeer sterke en belangrijke invloed op het komende leven van uw kind.
De combinatie van de voornaam(en) en de achternaam zijn zeer bepalend voor de het lange leven dat uw kind nog voor zich heeft.

U kunt dit leven positief beïnvloeden door de juiste naam te kiezen, te weten een naam die u mooi vindt en een naam die positief past in het geheel.
Dit is heel belangrijk en geeft u als ouders de verantwoording dit zo goed mogelijk te doen.
Nogmaals u wilt het allerbeste voor uw kind.

U kunt het boek lezen en de aan de hand van deze informatie passende namen voor uw baby zoeken.
U kunt het uzelf ook gemakkelijker maken door van mijn kennis gebruik maken door mij de door u uitgekozen namen voor u te laten onderzoeken.
Dit is het ontleden van de roepnaam en de officiele voornaam(en) apart en in combinatie met de achternaam.
Indien u dit advies wilt, kunt u mij de namen doormailen  en uw eventule wensen en redenen voor de naam(en).
Ik zal de namen voor u onderzoeken en u adviseren of deze naam(en) goed past bij uw achternaam of u wijzigingen adviseren en dit beide motiveren.
De definitieve beslissing blijft natuurlijk altijd bij U.

De kosten bedragen slechts 7,50 euro per naam(deel).
In blijde verwachting?
Hoe te handelen
Links voor kindernamen:
Prijsopgave-email
Baby - Naamadvies-aanvragen
Naamadvies-aanvragen
Baby - Naamadvies-aanvragen
Namen begint hier
Behind the name (Engelse site)
Kindernamen ((Duitse site)
Wat betekent uw naam? Algemene naaminformatie