Het boek 'de kracht in je naam' legt de auteur Han Pelser uit hoe u namen kunt ontleden om de programmatische krachten uit een naam te verkrijgen.
Aan de hand van ruim 220 bladzijden en meer dan 70 voorbeelden kunt u zien hoe de programma's ofwel de uitvoerende krachten het leven van iedereen bepaalt.Hoofddorp, 1 mei 2004

PERSBERICHT

Opnieuw verschenen: De kracht in je naam. De auteur, Han Pelser, geboren en getogen in Amsterdam, nu wonend in Schagen ontdekte dat namen informatie bevat die ons leven mede bepaald. Elke naam bezit een levensprogramma Hij schreef daarover het boek: De kracht in je naam dat nu zijn 3e druk beleefd.
Het valt hem al jaren op dat er een verband is tussen onze naam en het leven dat we leiden. Hij begon gegevens te verzamelen over personen, hun namen en hun bijzonderheden, deed zo onderzoek en ontdekte steeds meer over de invloed van de naam ten opzichte van de persoon die deze naam draagt.
Zijn stelling: je naam is je levensprogramma.

Hij noemt zijn ontdekking Naamkrachtkunde. Als enigste naamkrachtkundige ter wereld, want gelijkwaardige informatie bestaat er niet, legt hij in dit boek aan de hand van meer dan  zeventig voorbeelden van bekende Nederlanders en wereldburgers uit, hoe de krachten die in iedere naam aanwezig zijn, hun programmatische werk doen.
Zoals de krachten van John F.Kennedy, maar ook legt Han uit waarom de Kennedy's altijd weer door zoveel tragedies  worden getroffen, het staat in hun naam. De krachten van in de naam van Pieter Storms en Mart Smeets zijn duidelijke voorbeelden. Ook de krachten in de naam van Volkert van der G, die Nederland in rep en roer bracht met de moord op Pim Fortuijn. Informatie over Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima en nu ook van prinses Amalia, over het levenslot van Salman Rushdie, Elvis Presley en Oprah Winfrey. Is het waar wat er beweerd wordt over Osama bin Laden? Verder ook over George W. Bush, Tony Blair en vele anderen. De auteur legt ook uit hoe de naamkrachten werkten bij de ramp in Volendam en bij het ongeluk van Lady Di en Dodi, maar heeft hij ook een mening via de krachten van de namen betrokken bij het Midden-Oosten conflict en veel meer interessante informatie die ook voor uzelf interessant zijn.

Naamkrachten, zijn de programma's die in elke naam zitten.
Van iedereen,daarbij niemand uitgezonderd.
In dit boek ziet u aan de hand van voorbeelden hoe het werkt, niets geheimzinnigs gewoon open uitleg door de auteur zodat iedereen die dit leest hier gebruik van kan maken.
Een Nederlander die dit ontdekt heeft en daar een uniek boek over geschreven heeft is toch iets bijzonders. Een zeer bijzonder boek over een zeer bijzondere ontdekking!

Prijs: slechts € 17,90.
Bestellen
Bestellen