Tony Blair  (Prime minister: Anthony Charles Lynton, Blair)

Tony begint met To. Met andere woorden hij gaat overal naar toe. In zijn naam geeft hij al aan waar hij het liefst naar toe gaat : To Ny, naar New York. NY is immers de afkorting van New York!
Tony was in zijn studenten jaren leadzanger van de band The ugly rumours. Hij moet vast graag gezongen hebben: From New York to LA, want haalt u de B weg dan volgt na NY de afkorting van Los Angeles, LA, deze staat dus ook in zijn naam. Wij kunnen daaruit concluderen dat hij graag naar de States gaat.
In Blair zit ook Air, Gebruiken we de y van Tony dan staat er: By air, hetgeen staat voor: door de lucht, per vliegtuig en betekent ook vliegtuigmaatschappij. U begrijpt meteen waarom hij zograag vliegt.
Tony Blair betekent programmatisch: To New York by air.
Mede vanwege het innige contact tussen Engeland en de Verenigde Staten vliegt hij dus heel graag naar Bush en Powell.
Hij heeft ook Air to air in zijn naam staan, hetgeen betekent van vliegtuig naar vliegtuig. Hij kan dus niet buiten het vliegen en heeft ook al een nieuw (regerings)vliegtuig geregeld in het begin van zijn ambtsperiode.
Ook staat er Tony by air in zijn naam, Tony per vliegtuig door de lucht en… ja, hij vliegt wel erg veel de wereld over of niet soms?.

Air betekent ook: live in de lucht, hij heeft zelfs On air in zijn naam staan. Hij is dus altijd on air, altijd in de uitzending, de media infomeren ons ook bijna dagelijks over zijn activiteiten en dat wil hij ook omdat hij  on air in zijn naam heeft staan.

Andere kenmerken van Anthony Charles Lynton Blair zijn:
Het begrip Air to air heeft ook met oorlog te maken. We denken daarbij aan Air tot air weapons. (luchtwapens)
Prime minister Tony Blair was ook de drijvende kracht achter het langdurige NATO luchtoffensief op Kosovo. Hij heeft ook NATO als naamkracht in zijn naam staan. Hij voelt zich duidelijk ook een legerleider, dat heeft hij ook duidelijk met Kosovo, Afganistan en Irak bewezen.
Hij heeft ook  Ballistics in zijn naam staan en dat heeft te maken met af te vuren raketten die eenmaal afgevuurd in hun baan blijven. In geestelijke zin, dus symbolisch vertaald, betekent dit dat als Tony eenmaal een mening heeft deze mening niet veranderd.
Maar ook betekent het dat hij van plan is zijn volle geplande periode als prime minister af te maken, wat er ook gebeurd. Al kan dit alleen gebeuren door de vele mensen die hem steunen, want daarvoor hij heeft Loyal  in zijn naam staan.


Ook heeft hij de klank/naamkracht Labour in zijn naam en de naamkracht Tory, dat staat voor de andere (conservatieve)  partij.
Doordat beide partijen in zijn naam voorkomen kan hij als eerste minister goed boven de beide partijen staan. Hierbij wordt hij nationalistisch gesteund door de volgende krachten in zijn naam: National en Nationality, maar ook Brittain, Brittannia, klank: Northern-Irelant=Northern-Ireland, Nation en zelfs de I.R.A.staat in zijn naam.

Verder ontleed ik Royal en Royalty, wat ook privilege van de kroon betekent. Dit past goed bij hem, hij is de leider van het land en als eerste minister immers verantwoordelijk voor het Engelse koningshuis. Verder heet hij ook Charles net als prins Charles de Engelse kroonprins.

Tony betekent ook chique, goed gekleed. Hij houdt van mooie kleren. Er bestaat ook een toneelprijs de Tony award, toneelspelen is hem ook niet vreemd. Hij heeft ook Beau Monde, de gehele wereld , die aan je voeten ligt in zijn naam staan, deze kracht zorgt extra dat hij zich een wereldleider voelt. Het geeft hem ook een beetje een playboy gevoel.
Last but not least vind ik ook nog de naamkracht Ballister in zijn naam, wat  advocaat betekent. Dit is ook het originele beroep van Tony, zijn kennis hieromtrent kan hij heel goed gebruiken om zichzelf te verdedigen, vooral in het parlement, waar hij heel veel te verantwoorden en uit te leggen heeft.

De grootste naamkracht in zijn achternaam is Liar, Leugenaar, dit staat voor vele zaken, als advocaat heeft hij hier zeker mee te maken, ook in politiek zijn leugens en leugenaars onontkoombaar.

Al met al voert Tony Blair het levensprogramma dat in zijn naam staan perfect uit!
Tony on air?
Welke krachten zitten er in een naam?
Naschrift:
De hier ontlede naamkrachten zijn maar een klein deel van het totaal aantal naamkrachten die zich in een naam bevinden.Er zijn twee soorten naamkrachten: de direkte naamkrachten en de indirekte naamkrachten. De direkte naamkrachten in een naam zijn de direct leesbare krachten en daarvan bevinden er zich slechts enkele in een naam. De indirekte naamkrachten in die aanwezig zijn in een naam lopen vaak op tot enkele duizenden. Ter uwer informatie licht ik die krachten als duidelijk voorbeeld eruit, die bij allen bekend zijn betreft de specifieke eigenschappen van de betreffende persoon.Voor verdere informatie verwijs ik u naar mijn boek:De kracht in je naam.